Öszi vitorlás edzések a Kopaszi gáton

Posted in: Hírek, Videó galéria

Idén kicsit másképpen lesz minden… Az edzések minden héten kedden 17-19 óráig, és pénteken  16.30-18.30-ig lesznek a Kopaszi gáton. Az első edzés, 2017. szeptember 12-én 17.00-tól kezdődik a Café Ponyvaregény előtti mólón. Barlay Kristóf és a hajók november második hetéig várnak majd benneteket.

Addig is nézzétek meg Náray Benő és Barlay Kristóf kedvcsináló videóját:

Jelentkezzetek mielőbb a szokásos módon!

Az edzésekről bővebb információt kaphattok:
Barlay Kristóf
Tel: +36 30 895 1061
e-mail: kristofbarlay@gmail.com

2017-ben egy kicsit másképpen tervezünk mint eddig. Januárban lesz esti összetartó vitorlás buli, tervezünk téli erőnléti és falmászó edzéseket, hogy ne maradjatok nélkülünk amíg várjuk az olvadást. A 2018 évi tavaszi edzések március 15-től lesznek, és külön csoportot indítunk majd a versenyző palántáknak is…

A 2018-as szezonban három részvételt is tervezünk nemzetközi versenyeken, egyet Olaszországban, egyet Csehországban és a balatoni flottabajnokságon. (Ennek pontos időpontja decemberig tisztázódik majd.) A versenycsapatot Joó Kristóf vezeti majd! A kezdők számára a RS Feva laser Pico kupasorozat jelent reményt a versenyzés elkezdésére, amelynek 2018-as három állomása: Balatonmáriafürdő, Fonyod, Alsóörs. Az időpontokat szintén decemberre várjuk.

Terveink szerint a hónap közepétől lesz néhány vízhatlanunk, és békaruhánk is az MVSZ Vitorlás Suli programjának köszönhetően, amit oda tudunk majd adni, hogy ne fázzatok az edzéseken! Erről szeptember közepétől Barlay Kristófnál vagy Náray Richárdnál érdeklődjetek majd.

Figyeljétek a VGYE  Facebook oldalát és a www.vgye.hu-t, további információkért!

Kedden találkozunk, addig is jó iskolakezdést!

Hozzászólás letiltva.