Idén bezártunk, vagy mégsem?

Posted in: Hírek

Idén ennyi volt. Véget ért egy szezon, újabb sok-sok örömmel és tanulsággal. Vitorláztunk sokat, megismertünk új gyerekeket és több mint öt versenyen is részt vettünk. Megrendeztük életünk első Magyar Bajnokságát és nemzetközi versenyét, egy RS Feva Európa Kupát.

Volt dolog bőven, de lett igazi RS Feva versenycsapatunk. Növekszik a második generáció és új edzőkkel és segítőkkel bővült a csapat idén is.

Külföldön edzőtáboroztunk, volt versenyzői edzőtáborunk, és kezdő, haladó táboraink egyaránt 12 héten át 5 helyszínen, a Balatonon Leveleken és Budapesten.

Októberben nyertünk egy Európakupát Magyarországnak, amit már most elkezdtünk szervzni, és hajtunk a támogatott osztály státuszra az MVSZ-nél.

Szóval nem hogy megálltunk, egyre macerásabbak lettünk. Idén is volt segítségünk. A NISSAN FINANCE az MVSZ és az RS SAILING is segítette munkánkat. Ne feledkezzünk meg a gyerekekről és a szüleikről sem, mert nélkülük semmire nem mennénk…

Idén még lesz egy bulival egybekötött szülői, ahol a jövő évi verseny és tábornaptárt próbáljuk majd bemutatni, készül egy szponzoranyag a támogatóknak, pakoljuk és karbantartjuk az eszközeinket, hajóinkat. Tehát ne hezitáljatok, télen is elkél a segítség…

Szóval idén lezártuk a vízi éltet, de nem boldogtalan a csapat. Majd csak kibírjátok valahogy a télen vitorlázás nélkül!

Hozzászólás letiltva.