RS Feva Kereked Ifjúsági Kupa 2019 (MVSz Ranglista verseny I. forduló)

Posted in: Hírek

Idén április 4-én kezdték felkészülési programjukat a gyerekek. A VGYE RS Feva versenycsapata idei első megmérettetését a Kereked ifjúsági kupát öt balatoni és tíz budapesti edzőnap előzte meg, sőt egy három napos keszthelyi edzőtáborban is részt vettünk a gyerekekkel a tavaszi szünetben.

Kereked Ifjúsági Kupa 2019 versenyére egyesületünk felkészülésként tekintett, az idei évre tervezett komoly menetelés elején. A Csapat az év hátralévő részében indulását tervezi az RS Feva Cseh bajnokságon, az RS Feva Magyar Bajnokságon, az RS Feva Európa Kupán és az olaszországi RS Feva Világbajnokságon is. A felkészülésnek csak az elején tartunk, de ez a verseny is fontos lépcső volt a csapat számára. Szívesen jövünk Csopakra versenyezni évek óta, mert korrekt rendezésre számíthatunk minden évben.

A versenyen a VGYE három csapattal indult:
Náray Bendegúz – Náray Ágoston
Tóth Lőrinc – Göblyös Sztrókay Bátor
Fekete Szonja – Fekete Hanna

A versenyen volt minden. Nagy szél, kis szél, eső, hullámok és sima víztükör. A VGYE csapatai egyenletes teljesítményt nyújtottak, (kivétel talán a két Náray Gyerek akik még mindig a nagy szelek specialistái, a könnyű szélben van hova fejlődni. A verseny rendezői mindent megtettek a korrekt lebonyolításért, annak ellenére, hogy az időjárási helyzet miatt nem volt könnyű dolguk. Az 5 érvényes futam a maximum volt amit a hétvégéből (vasárnap az érkező hidegfront miatt nem lehetett futamot tartani) ki lehetett hozni.

A végeredmény is fantasztikus lett számunkra, mint ahogy a hétvége is az volt. Az első helyet a Náray Bendegúz – Náray Ágoston, a második helyet a Tóth Lőrinc – Göblyös Sztrókay Bátor, az ötödik helyet, az életük első versenyén résztvevő Fekete Szonja – Fekete Hanna lánypáros szerezte meg. (a lányoknak külön gratulálunk a kiváló teljesítményhez!!!)

A végeredmény itt letölthető!

Köszönjük a vendéglátást, és a versenyrendezést a KEREKED csapatának, jövőre is jövünk…

 

Képek, amik a versenyen készültek:

Hozzászólás letiltva.