Várjuk a szponzorokat, támogatókat a 2019 évi RS Feva osztály legnagyobb eseményére!

Posted in: Hírek

Az idei évben a Magyar RS Feva osztály ismét kilenc napos kiemelt verseny és rendezvénysorozattal örvendezteti meg az osztályban versenyző gyerekeket! Idén is megrendezésre kerül az RS Feva Magyar Bajnokság és az RS Feva Eurocup Hungary 2019 versenye Balatonfüreden! (nem elírás helyszínváltozás történt! – idén is az MVSz kikötő ad otthont az osztály legfontosabb eseményének!)

A verseny rendezésére a megfelelő anyagi forrásokkal a rendező VGYE rendelkezik, azonban, szeretnénk, hogy az eseménysorozat mind a kilenc napja különleges élmény legyen a gyerekeknek. Fontos szűmunkra, hogy megfelelő felületeket biztosítva támogatóinknak egy igazán különleges eseményt rendezhessünk az RS Feva osztályban versenyző gyerekeknek.

Az idei évben több támogatónk is van, akiknek külön köszönet az anyagi és erkölcsi támogatásért, ami lehetőséget teremt számunkra ennek a rangos viadalnak a megrendezésére:

A verseny támogatói eddig:
– Hensel Hungária Kft.
– Renault Credit
– EMMI
– Pipers Communication Kft
– Live PR Kft
– RS Sailing Hungary Kft
– Magic Marine
– Sailingbooks.hu
– Café Ponyvaregény (Ponyvaregény Kft)

Azért dolgozunk, hogy a rendezvény és a két verseny a közös edzőtáborral minél sikeresebb legyen, ezért további támogatók és szponzorok jelentkezését várjuk. Készítettünk egy szponzori anyagot, amelyben igyekeztünk minden a rendezvényekkel kapcsolatos informáiót összegyűjteni reménybeli támogatóink számára.

RS Feva szponzoranyag 2019

Várjuk a támogatók jelentkezéstét, akik lehetőséget látnak termékeik, szolgáltatásaik népszerűsítésére az RS Feva osztály felületein 2019-ben.

A támogatási lehetőségekről további információ szívesen nyújtunk személyesen, vagy e-mailban a következő elérhetőségeken:
e-mail: richard.naray@vgye.hu
Tel: +36 20 973 1633

Hozzászólás letiltva.