Budapest Boat Show 2020, ott voltunk a hajókiállításon!

Posted in: Hírek

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is szezonnyitóként tekintettünk a Budapest Boat Show 2020 rendezvényre. A hajókiállítás „F” pavilonjában, a programszigeten képviseltük a kishajós vitorlázást a rendezvény négy napja alatt.

Az idei kiállítás a gyerekeknek és a táborosoknak szóló programok beharangozása mellett a VGYE új bázisáról szólt, hiszen egyesületünk mérföldkőhöz ért az idei évben. 2020 áprilisában nyílik meg saját kishajós (jolle) kikötőnk Tihanyban RS Sailing Center néven. Az új telephelynek köszönhetően a jövőben saját vízparttal, balatoni bázissal folytatjuk immár 13 éves tevékenységünket. A (csak) kishajós jolle kikötő a gyerekekről, a családokról szól majd, ide költöznek majd az RS Feva EC és az RS Feva OB versenyei. Az év során több edzőtábort és kezdő tábort is tartunk a gyerekeknek. A helyi programokat családi napok, és más hajóosztályok versenycsapatainak edzései programjai színesítik.

A területen lehetőség van kishajó tárolásra, öltöző klubhelység és vizesblokk használatára. Az RS Sailing Center-be csak aktív csapatokat várunk, hogy hódoljanak a vitorlázás szépségeinek. Igazi jolle paradicsomot építünk, egy aktív befogadó klub a cél, nem elfekvő, hajótemető létesítése! Tanuljunk egymástól és vitorlázzunk rendszeresen az idei szezonban is! Szeretettel várunk mindenkit az RS Sailing Center jolle paradicsomába!

 

Az új jolle paradicsomról a www.rs-sailing.hu oldalon további információk találhatók

Hozzászólás letiltva.