VGYE Vitorlás táborok 2021, elindult a jelentkezés!

Posted in: Hírek

A kormány 2021. május 7-től lehetőséget adott számunkra idei táboraink meghirdetésére. Táborainkat a pandémiára vonatkozó előírások betartása mellett hirdetjük, és várunk mindenkit szeretettel, aki a nyarat hajón, vitorlás táborban szeretné tölteni. Táborainkat 15 éve tartjuk Budapesten, a Kopaszi gáton, a Balatonnál, valamint egyéb helyszíneken.

GYERTEK, MERT MINDENKI MEGÉRDEMLI AZ ÉLMÉNYT VITORLÁS TÁBORAINKBAN!

TÁBORIDŐPONTOK:

TÁBORHELYSZÍNEK:
Táborainkat Budapesten, a Kopaszi gáton, a Lágymányosi öböl vízterületén tartjuk. A VGYE Sailing Center a Félszigeten, a Café Ponyvaregény étterem előtti mólón működik. Ellátásunkról és a bázisról a Café Ponyvaregény gondoskodik.

A Balaton parton a VGYE jollekikötője az RS Sailing Center, Káptalanfüreden, a Sirály u. 8. szám alatt található.

Leveleki és pálkövei utazóflotta-programunk helyszínével kapcsolatban a megadott kapcsolati telefonszámokon kell érdeklődni.

BEJÁRÓS ÉS BENTLAKÁSOS TÁBOROK, ELLÁTÁS:
A 2021-es évben egyesületünk, és partnereik bentlakásos és bejárós táborokat is szerveznek a gyerekeknek. Bejárós táborainkba a csapat reggel 830 és 900 között érkezik, hétfőtől péntekig, míg bentlakásos táborainkban az érkezés és a szál-lások elfoglalása hétfőn 800 és 900 között zajlik a táborhely-színeken. Mind a két tábortípusban a vitorlás foglalkozások délután 1700-ig tartanak. A bejárós táborban a gyerekek reggelit és ebédet kapnak, a bentlakásos táborokban este 630-kor vacsorázunk, a folyamatos folyadék-utánpótlásról kiemelten gondoskodunk az egész nap során.

TÁBOROK ÁRAI:
Táboraink árai nem változtak a 2020-as évhez képest. A táborok költsége jelentkezéskor fizetendő.
Bentlakásos táboraink 75.000 Ft/gyermek, testvérkedvezmény 5.000 Ft.
Bejárós táborok ára Budapesten 55.000 Ft/gyermek, testvérkedvezmény 3.000 Ft
Bejárós táboraink ára Balatonalmádi – Káptalanfüreden: 65.000 Ft, testvérkedvezmény 3.000 Ft
Táborainkat 12 fő minimális és 24 fő maximális létszámmal tartjuk meg!

Táborainkba kedvezményeket vehet igénybe!
– A káptalanfüredi táborjelentkezésnél a VIII. kerületi lakcímkártyával rendelkezők 30% kedvezményt kapnak a táborok árából!
– Minden táborunkra érvényes kedvezmény a testvérkedvezmény

OKTATÓINK, VITORLÁS HAJÓINK:
Náray Richárd | Vitorlás szakedző, versenyrendező és versenybíró. 2005 óta az egyesület alapítója és elnöke. Kezdő, haladó és versenyző vitorlázó gyerekekkel, fiatalokkal egyaránt foglalkozik.
Náray Vilmos | Nemzetközi vitorlás versenybíró, versenyrendező, és vitorlás szakedző. Kezdő és versenyző csoportokkal egyaránt foglalkozik, a VGYE alapító tagja.
Szabó Zoltán | 2017 óta a VGYE csapat tagja. Vitorlás szakedző, aki elsősorban a kezdő gyerekekkel foglalkozik.
Kutassy László | Vitorlás szakedző, a VGYE RS Feva versenycsapatának vezetőedzője.
Brencsán Dávid | Vitorlás szakedző, a VGYE RS Feva versenycsapatának vezetőedzője.
Egyesületünk kizárólag egységes, kétszemélyes hajókkal oktatja a gyerekeket. LASER PICO flottánk kifejezetten kezdő táborosoknak készült, míg RS FEVÁINK bliszterrel is rendelkeznek, akár versenyzésre is alkalmas hajók!

MIT HOZZANAK A GYEREKEK ÉS MIT CSINÁLUNK A TÁBOROKBA?
Hogy mit csinálunk? Vitorlázunk, vitorlázunk és megint csak vitorlázunk… Táborainkban a fontos, hogy mindenki megtalálja a helyét a közösségben és a hajóban is. Mindegy milyen az idő, mi vizen vagyunk. Napi 4-5 órát töltünk a hullámok hátán.
Mi kell a vitorlázáshoz? Száraz ruha, elázós ruha, fürdőruha, napszemüveg, sapka, sportcucc, naptej és fehér talpú tornacipő. Némi elemózsia – a biztonság kedvéért – kulacs, és vízhatlan zsák, ha akad otthon. A mentőmellényt és a kötelet a karkötőhöz mi adjuk majd a srácoknak.
Ami meg nincs meg otthon, megrendelhető a www.sailorshop.hu oldalról kedvezménnyel!
Kik jöhetnek? – Mindenki, aki biztos úszótudással rendelkezik, valahol 8 és 18 év között van és először, vagy sokadszor próbálkozik a vitorlázással. Az első napra kérünk egy egészségügyi nyilatkozatot, és egy jelentkezési lapot, hogy legyen használati utasításunk a gyerekhez! A jelentkezési lap itt, míg az egészségügyi nyilatkozat itt tölthető le!

A táborokról az ismertető szórólap itt tölthető le!

Várunk benneteket táborainkban 2021-ben is!

INFORMÁCIÓ ÉS ELÉRHETŐSÉGEK:

VGYE Sailing Center: 1117 Budapest, Kopaszi gát 12.
RS Sailing Center: 8220 Káptalanfüred, Sirály u. 8.
tel: +36 20 973 1633 | +36 30 247 7305
e-mail: office@vgye.hu | office@rs-sailing.hu
www.vgye.hu | www.rssailing.hu

Hozzászólás letiltva.