Őszi edzőtábor Káptalanfüred, 2021.

Posted in: Hírek

Az idei – akkor még azt hittem – utolsó edzőtáborunkat tartottuk 2021 október utolsó hetében az RS Sailing Centerben Káptalanfüreden. Éjszaka -2 nappal 16 fok, 11 fokos Balaton 22 versenyző, vagy versenyezni készülő gyerek a parton és napi minimum 4 óra a vízen.

Nagyon szép volt. Kevés szél jó hangulat, és csodálatos együtt töltött percek. A parton csak horgászokkal találkoztam, akik valamilyen nemzetközi verseny címén elfoglalták a Balatont, és keresztbe dobálták a botjaikat a mólónk előtt, hogy kifogják a skót szörny balatoni változatát…

…Egyeztettünk, megegyeztünk és nem volt több hangos szó. A horgászok drukkoltak nekünk hogy legyen szél, mi meg drukkoltunk nekik, hogy elég legyen harminc, perc hogy kihúzzák a szerelékeiket a vízből mikor ki meg bemegyünk a vízbe.

De most már tényleg az edzésekről…

Minden nap 10-17-ig voltunk. Napi négy óra vizen, két osztállyal. RS Feva, és 29er (lánykori nevén RS500). Kimerítő és hasznos hét volt. Az új reménységek is csatlakoztak hozzánk, sőt a szülői is megvolt. A hetet RS Feva osztálygyűléssel zártuk.

Köszönetnyilvánítás:

Mindenkinek jár, aki ott volt, és annak is aki velünk volt az évben akár egy percet is. A hajók és mi is elmentünk téli álmot aludni, a kamerarendszer meg vigyáz a cuccainkra a télen.

És az elején félszóval említett „nem fejeztük be mégse”: A gyerekek folytatni akarják, ezért a 29er bagázs még novemberben is megy Káptalanfüredre vitorlázni ha esik ha fúj. Szervezett edzésnek nem hívnám, de ők megszervezték, kerestek edzőt, motorost is kértek és mennek a vízre. Én meg örülök. Ezért csináljuk Hajrá VGYE!

A galéria itt elérhető

 

Hozzászólás letiltva.