Budapest Boat Show 2016, ott leszünk

Posted in: Hírek

A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület az RS Sailing-el közösen állít ki a Budapest Boat Show MVSz Vitorlás Suli Programsziget standján. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett programsziget standon bemutatásra kerülnek a jelenleg Magyarországon elérhető utánpótlás és oktatóhajók, ezen belül az RS öt hajója.

bbs_2016

Kivisszük magunkkal a szimulátort, ahol bárki kipróbálhatja a vitorlázást szárazon, ott lesz az idén ISAF osztállyá vált RS Euro, az idén megújult RS Venture, és a hazánkban ismert osztályok a Feva, a Quba, Tera. Egy különlegességgel is kedveskedünk a látogatóknak, itt debütál majd az RS 500, amely Európa legnépszerűbb kortalan skiffje…

A standon ott lesznek az edzők és néhány gyerekünk is az iskolából, akik mindenben segítenek majd a vendégeknek. Bemutatják a VGYE idei programjait, oktatóhajóit. A vitorlás suli standon egy kis bár várja majd a látogatókat, ahol kötetlenül beszélgethetünk majd kedvenc sportunkról.

A Kiállításon lehetőség van az idei edzés és táboridőpontokra való jelentkezésre és kedvezményes RS hajók vásárlására is.

Hozzászólás letiltva.