Ismét GoBoating Vitorlás nyílt nap a Kopaszi gáton

Posted in: Esemény, Hírek

Tavaly a Balatonon, Velencei-tavon, Fertő-tavon, Orfűi-tavon és Budapesten a Kopaszi-gátnál (az időjárás miatt elmaradtakat levonva) összesen 12 helyszínre 1128 gyerek jött el megismerkedni a vitorlás sporttal, a Magyar Olimpiai Bizottság által is támogatott rendezvényre.

goboating_2016

A Magyar vitorlázás nyílt napja 2016-ban június 8,9,10-én kerül megrendezésre

A Magyar Vitorlás Szövetség a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai támogatásával 2016. júniusában ismét megszervezi a GoBoating napot!

Ezen a napon a szövetség által szakmailag elismert VITORLÁS SULI programjához csatlakozott vitorlás iskolák, valamint a résztvevő utánpótlás-nevelő egyesületek, a környék iskoláiból meghívják a vitorlázni vágyó 9-17 éves fiúkat és lányokat, hogy bemutassák nekik sportágunkat, játékos sportprogramok kíséretében.

A 2015-ös évben 4 iskola vett részt a VGYE bázisán a GoBoating programjain. Idén ismét várjuk a jelentkező osztályokat, iskolákat és gyerekeket, hogy ízelítőt adhassunk a vitorlázás szépségeiből. Idén a parton újra felállítjuk a vitorlás szimulátorunkat, elméleti gyorstalpalót és természetesen vitorlázást is szervezünk a résztvevő gyerekeknek. A mentőfelszereléseket és a szükséges eszközöket biztosítjuk a részvevők számára.

További információ: Náray Richárd +36 20 973 1633 | e-mail: richard.naray@vgye.hu

A program minden jelentkező számára ingyenes, azonban időpont egyeztetés szükséges. Várjuk a jelentkező iskolákat és osztályokat.

A GoBoating nappal kapcsolatos tájékoztatók innen letölthetőek:
– Kísérőlevél az iskolák számára
– MOB ajánlás az iskolák számára
– GoBoating tájékoztató szórólap
– GOBoating Plakát

Hozzászólás letiltva.