GoBoating 2016

Posted in: Hírek

Idén ismét részt veszünk az MVSZ GoBoating rendezvényén… Számunkra ez a program több mint lehetőség. Az amúgy egy napod rendezvény a VGYE-ben 4 nap, köszönhető a sok lelkes szülőnek és osztályfőnöknek, aki jelentkeztek a nyílt napra.

goboating_2016_4

A 4 nap alatt több mint 250 gyerek próbálja ki a vitorlázást a VGYE Kopaszi gáti telephelyén. Az egyesületben vitorlázó gyerekek és edzőink négy napig 3 órás váltásokban vitorláznak a környező általános és középiskolás gyerekekkel. Versenyzőink (Barlay Kristóf, Sármay Dorka, Sármay Domokos, Náray Ágoston) az iskolai elfoglaltságukat is hátrahagyták, hogy egész nap vitorlázzanak a gyerekekkel szakértő edzőink irányítása mellett (Joó Kristóf, Majoross Bea, Náray Richárd). Az edzők és a gyerekek nélkül semmire se mennénk, de mindannyian boldogan áldozzák az idejüket, hogy a vitorlázás sportban minél több gyerek legyen, minél többen ismerjék és szeressék meg sportágunkat.

A tegnapi napon a Szt. Imre Gimnáziumtanulói, majd a Don Bosco Általános Iskola 6.b osztálya látogatott el hozzánk, és reméljük megfertőztük őket a vitorlázással. Ma a Csillagösvény Waldorf Iskola tanulóit és a Szt. Angélásokat várjuk nagy-nagy szeretettel. A rendezvényen résztvevőkről videó és fotó is készül majd, amit az FB oldalunkon és a vgye.hu oldalon fogunk megosztani veletek.

Köszönjük hogy itt lesztek és itt voltatok. Várunk szeretettel benneteket a vitorlázók világában.

Hozzászólás letiltva.