Köszönet a Flottabajnokságért

Posted in: Hírek

Megint eltelt egy év és megint a nyakunkon a flottabajnokság. Egész hónapban dolgoztunk, hogy péntekre minden rendben legyen és a Balaton legrégebbi és egyben legnagyobb amatőr flottabajnokságát megszervezhessük a gyerekeknek.

szponzor_2016_flottabajnoksag_szonzor

Reméljük sikeres lesz a verseny. De mindenképpen külön köszönet mindazoknak akik részt vettek a munkában, és azoknak a szponzoroknak akik évek óta, vagy idén először álltak mögénk és a gyerekek mögé, hogy támogatásukkal még jobb és még teljesebb lehessen a program a hétvégén. Külön köszönet az Alsóörsi Marinának, hogy befogadtak minket, és a Császár Autónak, hogy jelenlétükkel az utolsó percben támogatták a rendezvényt. Köszönjük a Coca-Cola csapatának, az italokat, a Live PR-nek hogy írnak rólunk, a Café Ponyvaregénynek, hogy egész évben velünk vannak, a Pipers-nek, hogy az összes reklámanyagot elkészítették.

NE feledkezzünk meg az RS Sailing csapatáról, akik a hajókat biztosítják a gyerekeknek, és a VGYE edzőiről a kik az edzőtábort és a Pico flottát bocsátották a rendelkezésünkre.

Azt hiszem minden összeáll lassan egy kiváló versenyhez és egy feledhetetlen hétvégéhez. Gyertek, rajtunk nem fog múlni!

Hozzászólás letiltva.