laser pico

Laser Pico a gyermekhajó

Ideális tanuló hajó, a gyermekek szeretik, mert könnyen kezelhető, gyors, víz közeli élményt biztosít. Könnyen szállítható, kis súlyú, egyszerűen fel-le szerelhető. Sérülés esetén könnyen javítható. Akár felnőttek számára is használható kishajó. A gyerekek egyedül is össze tudják rakni, egyszerűen megtanulják a felszerelés fontosságát, felhasználását.


Flottában vitorlázva alkalmas házi versenyek megrendezésére, olyan partokon is vízre tehető ahol sólya nem áll rendelkezésre. Motorossal könnyedén vontatható több hajó egymás után kötve, parton utánfutóval, de akár egy közép méretű gépkocsi tetocsőmagtartóján is szállítható. 6+6 hajóbol álló Laser Pico flotta hasznosítása a magyarországi vitorlázósport népszerűsítésének érdekében.

Mindenki számára elérhető vitorlás kishajó flotta működtetése a legmodernebb felszerelésekkel a nyári időszakban a Balatonon, a tavaszitól őszig terjedő idoszakban Budapesten, a Kopaszi gáton.

A flotta bérbeadása mellett szakmai és edzői háttér biztosítása táborok szervezéséhez a nyári időszakban, valamint a budapesti szervezett iskolai programokhoz. Iskolai szünetekben, nagyvárosi (lsd. budapesti) helyszíneken év közbeni vitorlás rendezvények szervezése. Iskolai időszakban vitorlás edzések szervezése általános iskolások számára tanórai, vagy tanórán kívüli foglalkozások keretében. A vitorlázás, mint sport tantervbe illesztése néhány budapesti általános iskolában fogadókészségtől függően. Vitorlázás, mint sport népszerűsítése, megismertetése a gyerekekkel, rendezvények és táborok segítségével Budapesten. Egész éves elfoglaltság nyújtása az utánpótlás korú gyerekeknek a víz, a vitorlázás, mint életforma megismertetése.

Környezetvédelmi és természettel kapcsolatos ismeretanyag átadása rendezvények és sportesemények segítségével alsó és felső tagozatos általános iskolások számára. A Pico flotta rendszerbe illesztés egyetemi és középiskolai rendezvényekre.

Céges rendezvények lebonyolítása, flotta bérbeadás budapesti helyszínen, a nyári időszakban a Balatonon.

Letöltés Laser Pico sellsheet