laser pico projekt

Az előzőekben megpróbáltuk összefoglalni, miért is tartjuk fontosnak egyesületünk gondolatát, miért van szükség arra a tevékenységre, amit folytatunk és folytatni fogunk az elkövetkező időszakban. Összegyűjtve néhány egyszerű gondolatban, tehát a következő konkrét tevékenységek végzésére alakult egyesületünk:

6+6 hajóbol álló Laser Pico flotta hasznosítása a magyarországi vitorlázósport népszerűsítésének érdekében.


Mindenki számára elérhető vitorlás kishajó flotta működtetése a legmodernebb felszerelésekkel a nyári időszakban a Balatonon, a tavasztól őszig terjedő idoszakban Budapesten, a Kopaszi gáton.

A flotta bérbeadása mellett szakmai és edzői háttér biztosítása táborok szervezéséhez a nyári időszakban, valamint a budapesti szervezett iskolai programokhoz. Iskolai szünetekben, nagyvárosi (lsd. budapesti) helyszíneken év közbeni vitorlás rendezvények szervezése. Iskolai időszakban vitorlás edzések szervezése általános iskolások számára tanórai, vagy tanórán kívüli foglalkozások keretében. A vitorlázás, mint sport tantervbe illesztése néhány budapesti általános iskola együttműködésétől függően. A vitorlázás, mint sport népszerűsítése, megismertetése a gyerekekkel, rendezvények és táborok segítségével Budapesten. Egész éves elfoglaltság nyújtása az utánpótlás korú gyerekeknek a víz, a vitorlázás, mint életforma megismertetése.

Környezetvédelmi és természettel kapcsolatos ismeretanyag átadása rendezvények és sportesemények segítségével alsó és felső tagozatos általános iskolások számára. A Pico flotta rendszerbe illesztés egyetemi és középiskolai rendezvényekre.

Céges rendezvények lebonyolítása, flotta bérbeadás budapesti helyszínen, a nyári időszakban a Balatonon.

Letöltés Laser Pico sellsheet

Vélemény, hozzászólás?