Árak szolgáltatások

Flottabérlés, bérlés: 6db Laser Pico, 1db edzőmotoros, szállítóeszközök

bérlés: 6db Laser Pico, 1db edzőmotoros, szállítóeszközök

Szolgáltatásukat azoknak az érdeklődőknek ajánljuk, akik rendelkeznek a megfelelő környezeti infrastruktúrával vitorlás táborok megtartásához, azonban hajóparkjuk, eszközeik nem teszik lehetővé a táborok, oktatások megtartását a helyszínen. Egyesületünk nekik kínál lehetőséget hajóparkunk és edzőmotorosunk együttes vagy külön-külön való bérlésére. Bérelhető flottánk 6 Laser Pico típusú vitorlás kishajóból, és 1db balatoni engedéllyel rendelkező 4,90 hosszú gumi edzőmotorosból áll, a szükséges szállítóeszközökkel. Flottánkat minimum 4 napra lehet bérelni. A vitorlás hajókkal kapcsolatos bővebb információt az oktatóhajóink/Laser Pico menüpont alatt talál. A flottabérléssel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás bérlés a Kopaszi gáton Letöltés Laser Pico sellsheet

Flottabérlés, Kopaszi gát, vagy más vízterület
eszköz időtartam ár egyéb feltételek Kaució
1 hajó (Laser Pico) 1 nap 20 000 100 000
6 hajó (Laser Pico) 5+1 nap 220 000 500 000
Motoros 1 nap 25 000 200 000
6 hajó és motoros (Laser Pico) 5+1 nap 280 000 600 000
Utánfutó 6 hajós 1 nap 20 000 100 000
Utánfutó motoros 1 nap 12 000 100 000

Egyéni hajóbérlés

klubtagjainknak, és minden kedves érdeklődőnek lehetőség, hajóbérlésre a Kopaszi gáton

Flottánk tavasszal és ősszel, rendelkezésére áll minden érdeklődőnek és klubtagnak a Kopaszi gáton egyéni hajóbérlés céljából. A hajóbérlés feltétele, hogy a bérlő egy alkalommal vitorlás edzésen vegyen részt, a bérletet megelőzően. Hajóink 170 kg-ig terhelhetők max. 2 fő részére. Próbálja ki magát egy Pico-ban is. Hívjon és a délutáni testépítés és  teremben futkosás helyett vitorlázzon egy jót barátaival, vagy akár egyedül is iskolánkban a hét bármely napján. A Kopaszi gát vízterülete alkalmas vitorlázásra márciustól-novemberig. Hajóink bérlete 2 órás időtartamra lehetséges. A felszerelés és leszerelés ideje kb 30 perc, a többi a teljes vízen töltött idő egy-egy bérlet esetén. Az egyéb feltételekkel kapcsolatban keresse munkatársainkat a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek egyikén.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás bérlés a Kopaszi gáton

Kopaszi gát
Foglalkozás klub tagsági díj /év VGYE ár/alkalom 10 alkalom bérlet egyéb feltételek
Hajóbérlés edző nélkül 12 000 4 000 35 000 min. két edzésen részvétel

TBM rendezvények

csapatépítő programok, cégeknek, baráti társaságoknak

Elege van az unalmas meetingekből, nem akar sokat utazni csapatépítési céllal, víz alatt is találkozna munkatársaival? Jöjjön el és építsen csapatot nálunk. A vitorlázás egyszerre úri sport, egyszerre szól a környezetről a testi erőről, egyensúlyérzékről és a csapatról. Tanuljon valami különlegeset, érezze jól magát nálunk munkatársaival, barátaival. Csapatépítő programjaink egy-öt naposak, helyszíne a Kopaszi gát, de külső helyszínen is szervezünk vitorlás rendezvényeket. Programjaink 12-24 fő részére nyújtanak kikapcsolódást. A programok reggel 8.30-tól délután 6-ig tartanak, de lehetőség van egyéni időpont meghatározására is. Kopaszi gáti helyszínünkön parkoló és egy gyönyörű közpark várja munkatársait, a catering szolgáltatásról a helyszínen a Cafe Ponyvaregény gondoskodik. Programjaink mindegyike kezdő és haladó vitorlázók számára egyaránt maradandó élményt nyújt. Az egyéb feltételekkel kapcsolatban keresse munkatársainkat a kapcsolat menüpont alatt. található elérhetőségek egyikén. A Kopaszi gátról bővebben az www.obol.hu oldalon, a catering szolgáltatásról a www.cafeponyvaregeny.hu oldalon olvashat.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás rendezvények a Kopaszi gáton

Kopaszi gát
Foglalkozás Rendezvény jellege rendezvény időtartama ár egyéb feltételek
TBM rendezvény 1 napos Cégek, közösségek részére szervezett vitorlás csapatépítő tréning, háziversennyel 3 edzővel 8 óra (1 nap) 120 000 egyedi megállapodás, max 24 fő részére
TBM rendezvény 1 napos Cégek, közösségek részére szervezett vitorlás csapatépítő tréning, háziversennyel 3 edzővel 2x 8 óra (2 nap) 230 000 egyedi megállapodás max 36 fő részére

Felnőtt vitorlás oktatás

Vitorlás vezetői engedély megszerzéséhez hajózási gyakorlat megléte szerintünk elengedhetetlen a biztonságos hajózáshoz.

A vitorlázó Gyermekekért Egyesület vitorlás és motoros vezetői engedély megszerzése mellé kínál gyakorlati tudást adó tanfolyamot az érdeklődők számára. Nálunk nem papír, hanem valódi tudás jár a tanulóknak!

Kopaszi gát
Foglalkozás klub tagsági díj /év VGYE ár/alkalom 10 alkalom bérlet egyéb feltételek
Felnőtt edzés 12 000 5 000 46 000 min. 3-6 fő
Felnőtt edzés 0 7 000 65 000 min. 3-6 fő
Magánóra 12 000 10 000 90 000 min. 1-2 fő
Magánóra 0 12 000 120 000 min. 1 fő

Gyermek vitorlás oktatás, edzések a Kopaszi gáton

Vitorlás táborok a Kopaszi gáton júniustól-augusztusig Budapest szívében nem csak gyerekeknek

Induljon nálunk a nyár! Minden 7-18 év közötti gyereket várunk napközis vitorlás táborunkba nyaranként 4 alkalommal. Reggel munkába menet nálunk hagyja gyermekét, és mi vitorlázunk vele álló nap. Praktikus ha van nála váltóruha, bicikli, a többi mi adjuk. A gyerekek ellátásáról a Café Ponyvaregény gondoskodik, napi háromszori étkezéssel. Rossz idő esetén játékos elméleti foglalkozást tartunk a gyerekeknek a Café Ponyvaregény különtermében. Táborainkra jelentkezési határidő a tábor megkezdése előtti egy héttel, a jelentkezési lapok leadása és a tábor árának kifizetése átutalással, vagy a helyszínen készpénzben. A tábor utolsó napján (pénteken lehetőség van a délután 3-tól 5-ig családi vitorlázásra a Kopaszi gáton a gyerekek vezetésével, ahova várjuk a szülőket, testvéreket. A házi versenyt a tábor utolsó napján 2-3-ig tartjuk. A kapcsolatos további kérdésekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a keresse munkatársainkkal. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Letölthető tájékoztatók: Letöltés Napközis vitorlás táborok a Kopaszi gáton Letöltés Jelentkezésilap

Kopaszi gát
Foglalkozás klub tagsági díj /év VGYE ár/alkalom 10 alkalom bérlet egyéb feltételek
Gyerek edzés 12 000 2 500 22 000 min. 4-12fő
Gyerek edzés 0 3 500 32 000 min. 4-12fő

Egyéni oktatás

Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt a Kopaszi gáton személyi edzővel

Vitorlázni szeretne csak úgy, elbukott a vizsgán, rutinra vágyik, kimaradt a kishajó és kiváncsi a nagyhajós élmények után valami igazán vizes dologra? Ez az oktatási form aÖnnek van kitalálva. Egyéni oktatásaink alkalmával mindig kishajót használunk (Laser Pico). Oktatásaink intenzívek. Tíz alkalom alatt komoly rutinra tehet szert edzőink mellett. Az oktatás időpontjait egyedileg egyeztetjük Önnel, amikor Önnek jó, mi rendelkezésére állunk. Az oktatás ideje alatt csak önre irányúl minden figyelem. Amennyiben akarja megoszthatja az oktatást barátjával (max 2fő) 15% felár mellett. További kérdésekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a keresse munkatársainkkal. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Egyéni Vitorlás oktatás a Kopaszi gáton

Kopaszi gát
Foglalkozás klub tagsági díj /év VGYE ár/alkalom 10 alkalom bérlet egyéb feltételek
Magánóra 12 000 10 000 90 000 min. 1-2 fő
Magánóra 0 12 000 120 000 min. 1-2 fő

Utazóflotta program

Bárhol bármikor tartunk tábort, ha van gyerek, meg víz meg szél

Utazóflotta programunkat olyan közösségeknek találtuk ki, ahol, megvan a lehetőség a vitorlázásra (vízfelület) de nem működik a helyszínen aktív vitorlázó közösség. Az elmúlt két éveben vitorláztunk Tatán, Szombathelyen, Hívtak minket komlóra, Balatonalmádiba, Fűzfőre és Keszthelyre. Flottánk alkalmas 24 gyerek egyidejű vitorláztatására bárhol az országban edzőmotorossal. Amire szükségünk van a tábor megtartásához: a szükséges engedélyek, minimum 14 gyerek, vízre tételi lehetőség, egy fő helyi szervező, szállás és ellátás az oktatóknak, őrzött partszakasz az eszközeinknek, szervezett ellátás a gyerekeknek, fedett tér rossz idő esetére. További kérdésekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a keresse munkatársainkkal. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás táborok utazóflotta program

Táborok a kopaszi gáton, vagy más vízterületen
tábor jellege tartalma alapár tagkedvezmény testvérkedvezmény kedvezmény  TVSK klubtagoknak
Nem VGYE szervezés, a VGYE csak szolgáltat Edző, motoros, hajók, helyszínre szállítással 38 000 -2000/gyerek -2000/gyermek -2 000/gyerek
Részben a VGYE szervezi, részben csak szolgáltat Edző, motoros, hajók, helyszínre szállítás, étkezés, sátor (5x3m) 55 000 -2000/gyerek -2000/gyermek -2 000/gyerek
Mis szervezzük és teljes a csomag Edző, motoros, hajók, helyszínre szállítás, étkezés, szállás, gyerekek szervezése, sátor (5x3m) 75 000 -2000/gyerek -2000/gyermek -2 000/gyerek
Mi is szervezzük és teljes a csomag Kopaszi gát Edző, motoros, hajók, étkezés, gyerekek szervezése 50 000 -2000/gyerek -2000/gyermek -2 000/gyerek

Háziversenyek szervezése

Szeretne egy kikötői háziverseny? Adjuk a hajót, a szervezőket a motorost és a bólyákat…

Egyesületünk rendelkezésre bocsátja utazó flottáját kikötői háziversenyek szervezéséhez. Tegye érdekesebbé kikötői, baráti társaságok házi versenyeit. Rendezzen vitorlás versenyt akár felnőtteknek, akár gyerekeknek Laser Pico-val. A flotta mellé önnek csak a szükséges engedélyeket kell megszerezni a többit mi intézzük bárhol ahol megfelelő vízterület áll rendelkezésünkre. A versenyek szervezéséhez a vitorlásokon felül 3 fő rendezőt, szórólapot, versenykiírást, eredményhirdetést és vízi rendezést biztosítunk. További kérdésekkel kapcsolatban kérjük keresse munkatársainkat. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Háziverseny szervezés Balaton keleti medence 2 nap
eszköz költség tartalma összeg
6 hajó és motoros 2 nap 150 000
Utánfutó 6 hajós 2 nap 20 000
Utánfutó motoros 2 nap 12 000
Rendezők, juri 3 fő, benzin, bója, lobogó, jegyzőkönyvek 60 000
Versenykiírás LA4 színes 50db 30 000
Szórólap LA4 színes 50db 30 000
Versenyiroda 1 fő, nyomtatványok, és eszközök 45 000
Szállítás 20 km-ig ingyenes 280Ft/km
összesen (szállítás nélkül): 397 000
Az ár nem tartalmazza a helyszín bérleti díját és az ÁFÁ-t! 
Háziverseny szervezés Balaton nyugati medence 2db
eszköz költség tartalma összeg
6 hajó és motoros 2 nap 150 000
Utánfutó 6 hajós 2 nap 20 000
Utánfutó motoros 2 nap 12 000
Rendezők, juri 3 fő, benzin, bója, lobogó, jegyzőkönyvek 60 000
Versenykiírás, szórólap LA4 színes 50db 60 000
Versenyiroda 1 fő, nyomtatványok, és eszközök, sátor (5x3m) 45 000
Szállítás
20 km-ig ingyenes 280Ft/km
összesen (szállítás nélkül): 437 000
Az ár nem tartalmazza a helyszín bérleti díját és az ÁFÁ-t! 
Háziverseny szervezés Kopaszi gát 2db
eszköz költség tartalma ár
6 hajó és motoros 2 nap 150 000
Rendezők, juri 3 fő, benzin, bója, lobogó, jegyzőkönyvek 60 000
Versenykiírás LA4 színes 50db 30 000
Szórólap LA4 színes 50db 30 000
Versenyiroda 1 fő, nyomtatványok, és eszközök 45 000
összesen: 335 000
Az ár nem tartalmazza a Kopaszi gát Kft díját és az ÁFÁ-t!

Vélemény, hozzászólás?