TBM rendezvény szervezés

Vitorlás rendezvények a Kopaszi gáton

Töltse nálunk születésnapját, rendezzen csapatépítő tréningeket. Időpont egyeztetés szükséges, a rendezvény előtt minimum egy héttel a hajók lefoglalásához és a rendezvény helyszínének biztosításához.
Az alaprendezvény, amit kínálunk, 6 órás foglakozás, vitorlázó tudás nem szükséges! 6-12 foig, edzőmotorossal, 1 fő edző + 1 fő segédedző jelenlétében.

Catering szolgáltatás lehetosége a móló melletti étteremben a Café Ponyvaregényben van (az ellátásra, fogadás lebonyolítására külön árajánlatot adunk). Az étteremmel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos információk a www.cafeponyvaregeny.hu oldalon találhatók.

TBM rendezvények

csapatépítő programok, cégeknek, baráti társaságoknak

Elege van az unalmas meetingekből, nem akar sokat utazni csapatépítési céllal, víz alatt is találkozna munkatársaival? Jöjjön el és építsen csapatot nálunk. A vitorlázás egyszerre uri sport, egyszerre szól a környezetről a testi erőről, egyensúlyérzékről és a csapatról. Tanuljon valami különlegesset, érezze jól magát nálunk munkatársaival barátaiva. Csapatépítő programjaink egy-öt naposak, helyszíne a kopaszi gát, de külső helszínen is szervezünk vitorlás rendezvényeket. Programjaink 12-24 fő részére nyújtanak kikapcsolódást. A programok reggel 8.30-tól délután 6-ig tartanak, de lehetőség van egyéni időpont meghatározására is. Kopaszi gáti helyszínünkön parkoló és egy gyönyörű közpark várja munkatársait, a catering szolgáltatásról a helyszínen a Cafe Ponyvaregény gondoskodik. Programjaink mindegyike kezdő és haladó vitorlázók számára egyaránt maradandó élményt nyújt. Az egyéb feltételekkel kapcsolatban keresse munkatársainkat a kapcsolat menüpont alatt. található elérhetőségek egyikén. A kopaszi gátról bővebben az www.obol.hu oldalaon, a catering szolgáltatásról a www.cafeponyvaregeny.hu oldalon olvashat.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás rendezvények a Kopaszi gáton

Vélemény, hozzászólás?