vezetőség

Náray Richárd (elnök)

15 éves kora óta vitorlázik más és más nagyhajós osztályokban a Balatonon és a tengeren. Négy gyermeke van, civilben egy kommunikációval foglalkozó céget vezet. Meggyőződése, hogy a vitorlás oktatást nem az egyesületekben versenyhajókon kell kezdeni, hanem nyári táborokban, olyan eszközökön, amelyek alkalmasak a víz közeli élmények megszerzésére, hogy az “Örök szerelem” egy életen keresztül végigkísérje gyermekeinket.

e-mail: richard.naray@pipers.hu | tel: +36 20 973 1633

Majoross Bea (vezetőedző)

Gyermekkora óta vitorlázik a Balatonon. Lételeme a szél és a hullámok szeretete. Kormányzott már csak női hajót a nagyhajós mezőnyben itthon, indult már csak lányokkal tengeri bajnokságon, és minden létező érmet és helyezést begyűjtött már édesapjával a Balatonon. Lelkesedésből és akarásból minden évben gyermektáborokat szervez a Túra Vitorlás Sport Klub Alsóörsi vitorlástelepén. A táborokban naponta szembesült azokkal a problémákkal, amik a megfelelő eszközök hiányából származnak. Mindennek motorja, amiben szerepelnek a gyerekek, a tábor, no meg a vitorlázás, a sport télen vagy akár nyáron.

e-mail: bea.majoross@gmail.com | tel: +36 30 250 8406

Wonke Péter (gazdasági vezető)

Két gyermeke van. Gyermekkora óta vitorlázik. Komoly szervező és anyagi szerepet vállalt abban, hogy a következő évadban újra a Balatonon látjuk majd Magyarország egyik úszó legendáját, a Tramontanát. Nemzetközi vizeken versenyzik a Fjord nevű dragonnal, ahol látta és látja, hogyan is teszik ezt külföldön, mitől megy olyan jól akár tenger nélküli országoknak is a vitorlássportban való kítűnő szereplés.

e-mail: wonkep@sziget.com