felnőtt vitorlás oktatás

Vitorlás vizsga tanfolyam gyakorlati és elméleti:
felkészítéssel:Kedvtelési célú vitorlás kishajó és kisgéphajó vezetoi engedély megszerzésére felkészíto tanfolyam. A tanfolyamon a hallgatók elsajátítják a vitorlázás alapfogalmait, gyakorlati ismereteit. A tanfolyamot Laser Pico típusú oktatóhajóval tartjuk, amely egy idoben egy felnott oktatására alkalmas. Tanfolyamot minimum 6-12 fo részre indítunk.

Gyakorlati oktatás (vitorlázás), elméleti oktatás
(hajóvezetéstan, szélelmélet, stb.) helyszín: VGYE
Budapest, Kopaszi gát, idotartam: 20 óra.
Elméleti vizsga felkészíto oktatás Budapesten
a Kopaszi gáton, vagy a KSI vizitelepén Újpesten.
Elméleti tanfolyamok: géptan, hajózási szabályzat,
egészségügy, vízrajz (Hafen Yacht Sport Kft.): 30 óra.

Amit biztosan ígérhetünk, hogy nálunk tényleg sokat fog vitorlázni ha esik, ha fúj. Oktatásainkat minden esetben Laser Pico vitorlás kishajókkal végezzük, és a vizsgát megelőző hétvégén biztosítunk lehetőséget tanulóinknak a nagyhajós vitorlázás kipróbálására.

Felnőtt vitorlás oktatás

Vitorlás vezetői engedély megszerzése, motoros és vitorlás kishajóhoz, hivatásos vagy kedvtelési céllal

A vitorlázó Gyermekekért Egyesület vitorlás és motoros vezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati vizsgatanfolyamokat szervez. Tanfolyamainkon az elméleti tárgyakat Báthory István és csapata tartja. A gyakorlati és elméleti tárgyakat a VGYE oktatói tanítják. Tanfolyamaink 6×3 órás elméleti és 10×2 órás gyakorlati foglalkozásokat tartalmaznak. Elméleti óráink Budapesten a Kopaszi gáton tartjuk, míg a gyakorlati vitorlás oktatás a Lágymányosi öbölben és a Balatonon zajlik. VIzsgáink és tanfolyamaink időpontját 7 fő egyidejű jelentkezésekor tudjuk megadni. A következő vizsgatanfolyamunk az időpont oszlopban olvasható. Iskolánkban lehetőség van a tanfolyam és a TBM rendezvények összekötésére komplex szolgáltatások megrendelésére egyedi ajánlat alapján.

Letölthető tájékoztatók Letöltés Vitorlás vizsgatanfolyam a Kopaszi gáton


Vélemény, hozzászólás?