gyerek vitorlás oktatás

Vitorlás oktatás gyerekeknek:

Mint ahogy azt a bevezető menüink alatt is leírtuk, nem tisztünk élversenyzőket nevelni. A szándékunk azonban a víz és a szél szeretetének és tiszteletének megtanítása növendékeinknek. A vitorlás oktatások keretében táborokat és edzéseket is szervezünk a gyerekeknek. Az edzéseink heti 2-3 alkalommal látogathatók Budapesten a Kopaszi gáton, szeptember 1-től november 1-i, és március 15-től június 15-ig. Hitvallásunk, hogy a vitorlázás az egyetlen olyan sport, amit gyerekek és felnőttek egyaránt űzhetnek korosztálytól függetlenül.

Edzéseink elsősorban gyermekeknek szólnak, de szeretettel látunk mindenkit aki isőt fektetne ebbe a sportba. Különös tisztelettel viseltetünk az apja-fia legénységek felé. Alsó korhatár 7-8 éva felső meg a csillagos ég. A gyerekek edzéseinken elméleti és gyakorlati oktatásban egyaránt részesülnek. A szükséges mentőfelszereléseket és a hajókat biztosítjuk, nem kell a szülőnek hatalmas költségekbe vernie magát a sport elkezdéséhez. Az úszni tudás az egyetlen feltétele az edzések látogatásának.

Gyerek vitorlás oktatás, edzések a kopaszi gáton

Vitorlás táborok a Kopaszi gáton júniustól-augusztusigBudapest szívében nem csak gyerekeknek

Induljon nálunk a nyár! Minden 7-18 év közötti gyereket várunk napközis vitorlás táborunkba níaranként 4 alkalommal. Reggel munkábamenet ithagyja gyermekét, és mi vitorlázunk vele álló nap. Praktikus ha van nála váltóruha, bicikli, a többi mi adjuk. A gyerekek ellátásáról a Café Ponyvaregény gondoskodik, napi háromszor. Rossz idő esetén játékos elméleti foglalkozást tartunk a gyerekeknek a Café Ponyvaregény különtermében. Táborainkraa jelentkezési határidő a tábor megkezdése előtti egy héttel, a jelentkezési lapok leadása és a tábor árának kifizetése átutalással, vagy a helyszínen készpénzben. A tábor utolsó napján (pénteken lhetőség van a délután 3-tól 5-ig családi vitorlázásra a Kopaszi gáton a gyerekek vezetésével, ahova várjuk a szülőket, testvéreket. A házi versenyt a tábor utolsó napján 2-3-ig tartjuk. A kapcsolatos további kérdésekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a keresse munkatársainkkal. Munkatársaink elérhetőségét a kapcsolat menüpont alatt találja.

Letölthető tájékoztatók: Letöltés Napközis vitorlás táborok a Kopaszi gáton Letöltés Jelentkezésilap

Vélemény, hozzászólás?