vitorlás TBM rendezvények

Egyre több az igény, egyre jobbak és színesebbek a lehetőségek olyan programok szervezésére, amik a vízen kerülnek megvalósításra. Napjaink egyre felkapottabb szabadidős tevékenysége a hajózás. Lehet ez motoros, vitorlás, de minden esetben a lényeg a víz, a napfény, valamint a kalandos, érdekes program kihívásokkal tarkítva.


A Vitorlázó Gyermekekért Egyesület egy olyan eszköz, flotta birtokában van, amely egyaránt alkalmas felnőttek és gyermekek vitorláztatására helyszíntől függetlenül, szinte mindegy mekkora és milyen típusú vízfelületen.

Az általunk szervezett rendezvények céges sportnapok, közelebb hozzák a vitorlázást a résztvevők felé, miközben olyan felejthetetlen élményt nyújtanak oktatóink és tagjaink segítségével, amely bizonyíthatóan összekovácsolja a csapatokat.

A flotta nagyságából adódóan alkalmas egyszerre 24 ember, 12 csapat egyidejű vitorláztatására. A különleges élmény, amelyet ez a kikapcsolódási forma jelent olyan lehetőséget villant fel a cégek számára, amely visszatérő partnerekké teszi őket.

A rendezvények fontosak számunkra egyesületünk népszerűsítésének érdekében, és azért, hogy a gyermekek minél nagyobb anyagi erőforrás segítségével, minél szélesebb körben űzhessék a vitorlázást.

A rendezvények szervezéséből adódó bevételeink száz százalékát a vitorlázó gyermekek és a vitorlás sport támogatására használjuk fel. A bérbeadással kapcsolatos tevékenységünk kiváló forrást jelent majd az utánpótlás nevelés támogatásához.

Letölthető tájékoztató

Letöltés Vitorlás rendezvények a Kopaszi gáton

Vélemény, hozzászólás?